Uitnodiging achterbanbijeenkomst.

Volgens het Centraal bureau voor de Statistiek hebben sociale huurders de woonlasten jaarlijks zien stijgen. De afgelopen 6 jaar stegen de huren landelijk gemiddeld met 18,5% terwijl de inflatie achterbleef met 8,5% (bron: CBS en woonbond)

Wij als Bewonersraad Laarbeek zetten ons al jaren in om deze stijging tegen te gaan. Het is ons tot nu toe gelukt om met onze verhuurder WoCoM goeie afspraken te maken en de huuraanpassing lager te houden dan wettelijk is toegestaan. Ons streven is steeds te “strijden” voor een zo laag mogelijke huuraanpassing c.q. woonlasten (huur, energie en gemeentelijke belastingen).

HET IS NIET GENOEG!!!

Als Bewonersraad Laarbeek willen wij nog meer de grens opzoeken. Waar kunnen wij de woonlasten nog meer beperken en de vele huurders die het hoofd niet of nauwelijks boven water houden ondersteunen?

Bel, mail, schrijf ons wat jullie belangrijk vinden. We hebben veel gehad aan de enquête die we in de achterbanbijeenkomst van 2018 hebben afgenomen in onze onderhandelingen met WoCom en de gemeente Laarbeek, zeker door de grote opkomst van jullie.

Daarom zien wij U graag weer op de achterbanbijeenkomst 2019 op 7 mei om 19:30 in het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk om Uw stem te horen.

Wij willen heel graag samen met jullie in dialoog over de onderwerpen:

  • -HUURBELEID- waar gaan we naartoe met onze huurprijzen
  • -DUURZAAMHEID- wie betaald de rekening
  • -WOONIEZIE- is het wel zo ‘’iezie’’

In kleine groepen en samen met een gespreksleider willen we graag horen wat jullie hiervan vinden en wat wij voor jullie kunnen betekenen naar woCom toe in de toekomst.

We hebben een leuke attentie op het eind van de avond voor uw deelname en inspanning.

TOT DAN!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.