Oproep, denk mee over de gebiedsvisie voor Beek en Donk!

Dorpsraad Beek en Donk, bewonersraad Laarbeek, de gemeente, de dorpsondersteuner en woningcorporatie woCom willen weten wat er speelt en wat de sterke en zwakke kanten zijn van het wonen en leven in Beek en Donk. En vooral: hoe we Beek en Donk daarin nog krachtiger kunnen maken. Daarom werken we samen aan een gebiedsvisie.

 

Wat is een gebiedsvisie?

Voor de gebiedsvisie gaan we kijken wat de pluspunten zijn van Beek en Donk, maar ook wat zwakke punten zijn en wat we kunnen verbeteren, op woongebied en voorzieningengebied. De verbeterpunten werken we uit in concrete plannen. Iedere inwoner van Beek en Donk heeft de mogelijkheid om mee te denken. Alle bevindingen komen in een uitgewerkte gebiedsvisie die de basis vormt voor de toekomstige keuzes van de betrokken partijen. Zodat we daar samen naar toe kunnen werken.

 

Denkt u ook met ons mee?

De beste ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk de inwoners van Beek en Donk. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste inwoners die mee willen denken. Zowel huurders als woningeigenaren (in iedere leeftijdscategorie) zijn van harte welkom om aan te sluiten.

 

Eerste bijeenkomst: februari 2019

De bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren. De verwachting is dat er zo’n 3 bijeenkomsten nodig zijn om de inbreng van de deelnemers van de werkgroep in beeld te krijgen.

 

Heeft u interesse om mee te praten?
Meld u dan uiterlijk maandag 14 januari 2019 aan bij Ankie Verspeek: a.verspeek@wocom.nl of (0493) 49 76 05.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.