P E R S B E R I C H T HUURDERSAVOND 9 MEI 2023

Als bewonersraad Laarbeek van woningcorporatie WoCom behartigen wij de belangen van al onze bewoners. Om dat zo goed mogelijk te doen proberen we regelmatig met onze achterban van gedachten te wisselen.

Door Corona kon dat de afgelopen niet of minimaal. Maar nu het weer kan organiseren we op dinsdag 9 mei 2023 weer een avond voor alle huurders van WoCom binnen Laarbeek.

Doel van de avond is om te horen van onze bewoners hoe zij denken over lopende zaken, maar ook over een aantal actuele onderwerpen.

Natuurlijk kijken we eerst even terug naar wat we gedaan hebben de afgelopen jaren. We waren wel actief, maar minder zichtbaar, waardoor een uitgebreide toelichting op onze activiteiten op zijn plaats is.

Daarna willen we graag de discussie en het gesprek aangaan met onze bewoners over twee inhoudelijke thema’s.

Het eerste onderwerp is de toekomst van wonen in Laarbeek. Waar is behoefte aan? Wat is realiseerbaar? Waar liggen de pijn- en knelpunten?

Het tweede onderwerp is de energiearmoede. Zijn we ons bewust van de kosten van energie? Hoe en wat kunnen we besparen? Hoe houden we bewoners uit de ‘gevarenzone’? Hoe bieden we oplossingen en hulp?

De discussie zal plaatsvinden met deskundigen op het podium en met alle deelnemers in de zaal. De discussie wordt geleid door de bekende Helmondse cabaretier Joop Vos. Hij zal de avond ook afsluiten met een cabareteske terugblik op het programma en alles wat besproken is.

Huurdersavond van corporatie WoCom Laarbeek op dinsdag 9 mei 2023 vanaf 19 uur in Zaal D. v.d. Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk

We vinden het fijn als u zich aanmeldt via info@bewonersraadlaarbeek.nl,

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.