Enquête 2021

De afgelopen anderhalf jaar heeft de situatie rondom COVID-19 daar helaas een stokje voor gestoken. Wij kunnen nog niet fysiek bij elkaar komen in grotere groepen en hebben vaker en meer digitaal moeten overleggen met anderen om jullie belangen toch te kunnen behartigen.

We zijn wel benieuwd naar jullie input en willen nog steeds graag van jullie weten welke onderwerpen we op de agenda moeten zetten bij woCom.

Omdat we u dat nog niet persoonlijk kunnen vragen, willen we jullie uitnodigen dit middels een enquête te doen.

 U kunt deze enquête invullen op : https://nl.research.net/r/laarbeek

Daarnaast hebben we nog steeds behoefte aan betrokken huurders, in het bestuur, als huurder die een paar keer per jaar een aantal vragen willen beantwoorden of die mee wil denken in het raadplegen van de verhuurder, kortom Bewoners die een bijdrage willen leveren aan het belang van alle huurders van Laarbeek.

Help ons u te helpen. Meldt je aan als “denktank” en vul de enquête in. Het is helemaal anoniem en de gegevens worden door de woonbond verwerkt conform de regels van de AVG. Natuurlijk kunt u uw gegevens delen in de enquête zodat wij u kunnen benaderen maar dat is geheel vrijblijvend.

LET OP het gaat om het belang van ons allemaal.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.